The Greatest Guide To خوراکی های مفید برای درمان گلو درد
The Greatest Guide To خوراکی های مفید برای درمان گلو درد
Blog Article
معمولا مبنای تشخیص این نوع گلودرد تست استرپتوکوکی یا استفاده از سواپ گلو و آزمایش آن برای تشخیص نوع باکتری است.
گلو درد باکتریایی: اصلیترین عامل گلودرد باکتریایی نوعی باکتری به نام استرپتوکوک است. این باکتری علائمی شبیهبه سرماخوردگی بههمراه دارد؛ اما در برخی موارد، برای مثال درصورت عدم درمان میتواند منجر به آسیب به قلب شود که دراینحالت به آن تب روماتیسمی گفته میشود. گلودرد استرپتوکوکی با چرک و تب همراه است.
سیر را مثل قرص سرفه میک بزنید.سیر در دادن طعم غذا در هنگام گرفتگی بینی و برای درمان گلو درد بسیار مفید است.
در ادامه به موثرترین راههای جلوگیری از ابتلا به بیماریهای عفونی اشاره شد است:
من الان چند باره مبتلا میشم خیلی گلودرد بدیه بنظرتون لوزه ها مو عمل کنم و بردارم راحت میشم؟
سازمان بهداشت جهانی بروفن را در فهرست داروهای اساسی قرار داده است.
اینستاگرام : جدیدترین امکانات اینستاگرام و آخرین اخبار
(توجه داشته باشید، نباید به کودکان آسپرین داده شود زیرا این دارو با اختلالی به نام سندرم ری مرتبط درمان گلو درد سرماخوردگی است که میتواند آسیبهای مغزی شدید و مرگ را در پی داشته باشد.)
آن را به آرامی در حالی که هنوز گرم است، بنوشید. در واقع، شما می توانید از این راه حل برای درمان هر نوع بیماری تنفسی یا لارنژیت ( التهاب گلو وحنجره) استفاده کنید.اگر این گیاه در دسترس نیست، می توانید کپسول هایش را از دارو فروشی ها و عطاری ها تهیه کنید.
البته توجه داشته باشید که این علائم نشانه قطعی داشتن ویروس استرپتوکوک نیست و ممکن است شما یا نوزادتان بیماری دیگری داشته باشید، بنابراین برای تشخیص دقیق به پزشک مراجعه کنید.
اگر نمیتوانید از دستمال استفاده کنید، با استفاده از آرنج خود جلوی دهان خود را بگیرید.
یک قاشق غذاخوری ریشه گل ختمی خشک شده را به یک فنجان آب جوش اضافه کنید، رویش در بگذارید و اجازه دهید تا نیم ساعت بماند. محلول را فشار دهید تا صاف شود، سپس عسل را اضافه کنید و آن را بنوشید.می توانید سه فنجان از این چای گیاهی را در یک روز بخورید.
از زمان های باستان, بابونه به عنوان یک داروی گیاهی برای بیماری های متعدد استفاده می شده است.بابونه حاوی سالیسیلیک اسید است که دارای خاصیت ضد درد, مسکن و ترشح عرق می باشد.
مجله سلامت دکتر ساینا - سلامت جنسی بیماریهای مقاربتی